De bedste lydbøger til road trips

Staying abonnerer tjener dig en kredit per måned, der skal bruges til enhver lydbog, du ønsker, samt adgang til Audible Originals og rabatter på yderligere lydbog køb hver måned. Downpour er en uafhængig lydbog butik med et fantastisk bibliotek af DRM-fri lydbøger til salg, samt vælge lydbøger, som du kan leje i 30 eller 60 dage gennem Downpour mobil app. Brugerne kan gemme og lytte til et vilkårligt antal bøger, som de ønsker, indstilling ubegrænset bogmærker samt en søvn timer. Afspilning kontrol er temmelig standard med kapitel og 30-sekunders springer, bookmarking, en søvn timer og støtte til baggrundsdownload og afspilning.

Afspilningskontrolelementerne har nogle gode muligheder, f.eks. Appen understøtter en .m4a .mp3 række forskellige formater, f.eks. Appen leveres med bogmærke- og afspilningskontrolelementer, lydbøger – lydbogreolen.dk – automatisk pause og genoptagelse af indgående opkald og synkronisering med flere enheder. Chirp-appen til mobilenheder er stedet, hvor du kan læse dine bøger, uanset om du vælger at streame dem eller downloade dem til offlinelytning. Brugerne kan logge ind, tilslutte deres bibliotekskort og derefter låne digitale medier som e-bøger og lydbøger fra deres lokale bibliotek.

Hvis du allerede er tilmeldt og ønsker at få mest muligt ud af dette medlemskab rabat så sørg for at holde øje med, som din sikker på at finde en billig lydbog deal. Du kan tjekke udvalgte lister over titler ud eller bruge appens indbyggede søgefunktioner til kun at finde de titler, du ønsker. Da arbejdet udføres af frivillige, kan fortællingkvaliteten variere, men det er en fantastisk måde at få klassiske værker af litteratur i lydbogsformat uden at bryde banken. For at konsolidere det nye ordforråd får Memrise eleverne lov til at udføre forskellige øvelser. Hvis du vil kalde dit band lydbøger, du må hellere få dine historier lige. De er vores nye yndlingsband.

Hvis du ikke nødvendigvis er på udkig efter de nyeste bestsellere, tilbyder Librivox adgang til mere end 15.000 gratis lydbøger af public domain-værker lige fra klassiske bestsellere til out-of-print titler, som brugerne kan gennemse efter titel, forfatter eller genre. Nu, hvordan kan du nå dette niveau hurtigt, så du forstår tal og finansielle begreber? OverDrive-brugere kan låne titler fra bibliotekets samling døgnet sammen, og brugerne kan oprette hold, ønskelister og nemt returnere e-bøger og lydbøger. Det lader dig leje så mange lydbøger, som du ønsker i løbet af en måned, skal du bare returnere bogen (med posten!) for at få en ny.

Jeg er spændt på at meddele, at hvis du bruger det særlige tilbud, der er beskrevet nedenfor, kan du få en af mine lydbøger GRATIS! Brug Scribd får du gratis adgang i 30 dage for at nyde ubegrænset indhold. Gratis lydbøger HQ af Inkstone giver brugerne mulighed for at lytte til mere end 8.500 gratis lydbøger, samt købe og lytte til en af 10.000-plus premium titler i en række forskellige sprog. Men så tiltalende som skyen lyder, kan det ikke realiseres på grund af DRM beskyttelse, som indikerer, at en lydbog købt fra iTunes kun kan bruges på ikke mere end 5 apple-enheder, så hvis jeg ønsker at lytte min iTunes lydbog på PSP, Blackberry, Creative Zen osv., drm beskyttelse skal fjernes.