En dårlig Bounce: Flere børn at komme til skade ved hjælp af trampoliner

Han er med andre ord en af landets bedste på trampolin i alderen 14-16 år. En 14ft trampolin kabinet tendens til at gøre en stor forbedring. Selv om en 14ft trampolin kabinet vil være meget sikrere, små børn skal overvåges nøje, når hoppende på en trampolin, da de nemt kunne miste balancen. Tænk over, hvor meget sjov børnene vil have med deres venner eller søskende hoppe op og ned, dunking bolden i nettet. Det havde et sikkerhedsnet med en lodret lynlås helt omslutter det omkring hoppe måtten. Den rebounding handling, der sker, når nogen hopper på en trampolin svarer til en lav-effekt træning, men er lettere på ryggen og leddene, fordi du hopper på gummibelagt måtten i stedet for landing på en hård overflade. Hvis det virkelig er første gang for dine børn at gøre trampolin, plukke en, der har en kabinet sandsynligvis vil gøre det lettere at blive god til.

Den billige installation gør det nemmere og mere overkommeligt for dig at have en in-ground trampolin i din baghave. Hvor meget koster en i jorden trampolin koste? Ikke alene vil du få en stor fysisk træning, men du vil blive overrasket over, hvor meget stress bare smelter dine skuldre, når du husker, hvor sjovt det kan være at hoppe højere og højere op i luften på en trampolin. Mere stabil: fordi denne trampolin er meget lavere til jorden på grund af de kortere ben, er den mere stabil. Hvis du har en absense af blødt terræn rundt om haven trampolin kan det muligvis være smertefuldt at faktisk lander på hård grund.

Udøver på en trampolin kan også være meget nyttigt for voksne og børn, fordi det hjælper med at forbedre reflekser, fleksibilitet, balance og koordinering. Når du siger ordet motion omkring de fleste voksne i disse dage, er du sandsynligvis blive mødt med en enorm eye roll, et hjerte wrenching vokset, de begynder blabbering undskyldninger, eller en kombination af de tre. Trampoliner er god motion, siger du? Ikke alene er trampoliner en masse sjov, men de er også god motion for dig og børnene. Hvis du tænker på at købe en trampolin, kan du også købe en webbed, nylon sikkerhedsnet, nedgravningstrampolin der passer rundt om hele omkredsen af trampolinen til at holde alle de glade jumpere lige hvor de formodes at være – på trampolinen. Hvad med en basketball hoop, der er specielt fremstillet til at knytte til sikkerhedsnet ramme?

Træt af at se din trampolin blæse væk & købe rammedele til din trampolin? Hvis du ikke har noget imod at investere ekstra penge, kan du også købe en komplet sammenklappelig 14 fods baggård trampolin designet til nem opbevaring. Afhængigt af størrelsen af trampolinen, kan du få en passende størrelse sikkerhedsnet, der tillægger poler, der wrap omkring hele sin omkreds. Stol ikke på sikkerhedsnetkabinetter til forebyggelse af personskader, da de fleste skader opstår på trampolinoverfladen. Intet behov for et kabinet net eller trin. For dem, der kan være bekymret for sikkerhedsspørgsmål, er der ikke længere behov for at bekymre sig om ting som et uheld lander på jorden i stedet for trampolin overflade enten. Så, hvis en jumper støder ind i nettet, det skubber dem tilbage på trampolinen i stedet for at have dem lander på jorden!