Tid For Baby brusebad sjov og spil!

Når du opretter gæstelisten til din baby brusebad, vil du sandsynligvis se at du har samlet en eklektisk gruppe af familiemedlemmer, venner, naboer, kollegaer, kirke venner hvoraf ikke kender hinanden! Den bedste måde at bryde isen er at spille et par baby brusebad spil og få alle griner og komfortable.

Baby brusebad spil – hvor meget koster det?

Fra den lokale købmand eller stof butik, samle en grab taske af babyudstyr-klude, bleer, babymad, lotion, baby vask og holde modtagelsen. Når du kommer hjem, udskrive lister over alt i posen, en for hver gæst, og efterlade en plads for dem at gætte prisen for hvert element. Alle på baby brusebad gæt hver vares kostpris og hvem kommer tættest på det korrekte samlede, vinder en præmie. Indkøbspose, selvfølgelig, går til mor at være.

Baby brusebad spil 2-Primetime forældrerollen

Hvad er din families foretrukne shows? Er det omvalg af Roseanne og fortryllet eller de seneste primetime sitcoms? Til din baby brusebad, lave en liste over dine yndlingsprogrammer, forlader det korrekte antal tomme felter for antallet af børn i hvert show. Hver gæst bruser forsøger at udfylde de tomme felter (korrekt!) og ene med de mest rigtige svar, får en præmie!

Baby brusebad spil 3 opfodring gang

Hvis du har svært ved at trække den fyr interesse i din baby brusebad, prøv fodring Time spil. Fylde en 4 ounce flaske til hver mand på baby brusebad med en velsmagende drik, som saft. På din mark, bliver hver fyr drikker fra sin flaske og ikke stoppe, indtil den er tom. Holde et stopur, hvis du kan lide eller blot se nøje at se der slutter først. Den, der gør får en præmie!

Baby brusebad spil 4-nu ved jeg min ABCs…

På et kartotekskort eller stykker af byggeri papir, at skrive et bogstav i alfabetet, indtil du har et kort for hvert bogstav. Hver af gæsterne på din Babyshower vil vælge en baby element, der starter med deres brev og slå det i til værten. Alle gæt, hvilket element blev valgt og den første sig at svare rigtigt får kortet. Gæsten med de fleste kort i slutningen af alfabetet vinder spillet!

Uanset hvilket spil du vælger at spille, Sørg for at alle er inkluderet. En baby brusebad er ikke et parti, indtil alle er griner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.