Verdens bedste webdesign

De bedste websteder er lige så forskellige som verden, herunder dem til Virgin America og IBM Watson. Nogle websteder skiller sig dog ud for deres kreative og unikke designtilgange. Disse eksempler på webstedsdesign kan overraske dig, men de fungerer alle på en eller anden måde. Hvad er den bedste måde at vælge det rigtige webstedsdesign på? Fortsæt med at læse for at finde ud af mere om disse websteder og deres unikke tilgang til design.

Bruno Simons hjemmeside

Bruno Simon, en designer fra Frankrig, lancerede sin portefølje hjemmesider efter tre måneders hårdt arbejde. Siden da har tusindvis af mennesker besøgt porteføljewebstedet. Awwwards har navngivet porteføljesiden hjemmesiden for at se i marts. Det er også finalist til Site Of The Year. Simon leder efter arbejde med at opbygge et klientwebsted.

Virgin Americas hjemmeside

Virgin Americas hjemmeside viser blogartikler ved hjælp af farverige symboler og gittermønstre. De fremhæver flyselskabsnyheder, rejseoplevelser og anden information. Indholdet er opdelt i fire sektioner. Hvert afsnit begynder med et foto, levende farver og en hvid baggrund. Artiklen vises under billedet med en forhåndsvisning i let farvet tekst. Du kan klikke på billedet for at åbne hele artiklen eller rulle ned for mere information.

Virgin Americas nye hjemmeside er mobilvenlig. Designet viser ikke længere et popup-vindue eller en webside, men tvinger brugerne til at træffe mobil-første valg. Virgin America har også sat et klart forretningsmål: Brugere skal købe billetter og være opmærksomme på særlige salg. Dette gør webstedet mere brugervenligt. Webstedets design tjener sit formål. Jeg håber, at flere flyselskaber vil tage dette design til sig og gøre brugeroplevelsen så glat som muligt.

IBM Watsons hjemmeside

IBM Watson blev hyldet som den første “tænkende” skulptur. IBM Watson genkender billeder, byggematerialer og skaber skulpturen. IBM’s webstedsdesign blev oprettet for at fremvise de fordele, denne teknologi har, hvilket er beregnet til at øge kapaciteten hos både mennesker og arkitekter. Denne kampagne var den første til at vise, hvordan Watson kan hjælpe virksomheder med at løse deres forretningsproblemer. De oprindelige dissonante visualiseringer, som brugerne så, var oprindeligt forvirrende. Men da AI begyndte at analysere og behandle data, begyndte visuals at skifte mod harmoni. Disse dissonante billeder kan beskrives som en uorganiseret virksomhed. De var mørke, tilfældige.

IBM Watson bruger sine sproglige, kognitive og andre evner til at læse skriftsprog. Dette gør det muligt at genkende og tilbyde forslag, der er relevante for forskellige emner. Det kan oversætte hele tekster fra et sprog til et andet. Det kan også svare hurtigt og direkte på kundehenvendelser. Det kan endda finde forbindelser mellem visuelle billeder og sætninger. Det kan også forstå indholdet uden tekst. Det kan hjælpe virksomheder med at forbedre deres kundeoplevelse.

Shutterflys websted

Shutterfly er i modsætning til andre online fotoredigeringswebsteder. Det tilbyder mange tilpasningsmuligheder. Shutterfly tilbyder mange tilpasningsmuligheder, herunder muligheden for at oprette fotoalbum og en række tilbehør til dit hjem. Shutterfly-webstedet er meget enkelt at bruge og navigere. Du kan ændre dine fotos til forskellige formål, selvom du ikke har nogen teknisk viden. Du kan se eksempler på fotoalbum i afsnittet Idésider. Dette afsnit vil inspirere og motivere dig til at oprette unikke, professionelt udseende fotoalbum. Du kan også bruge avancerede redigeringsværktøjer, men de er ikke så komplicerede som Photoshop. De er dog langt mere brugervenlige end sammenlignelige fotoalbum.

Shutterfly har eksisteret i mere end et årti, mens de fleste andre online fotodelingssider stadig er i deres tidlige dage. Shutterfly er et af de originale online fotodelingssider. Det overlevede dot-com-boomet samt internettets dot-com-buste og hård konkurrence fra Kodak. Populære Web 2.0 fotowebsteder giver dig mulighed for at uploade dine fotos til enhver blog eller socialt netværk. De er så velkendte, at de ofte kaldes “Det sted, hvor fotos er fængslet.”